در خصوص اختلال سکوت انتخابی چه میدانید؟
به گزارش وبلاگ هانیما، رئیس آموزش و مشارکت عمومی معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد، از اختلال اضطرابی شدید لالی انتخابی یا سکوت انتخابی می گوید.

به گزارش وبلاگ هانیما از یزد، مهدی حمیدی، رئیس آموزش و مشارکت عمومی معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد گفت: لالی انتخابی یا سکوت انتخابی؛ اختلال اضطرابی شدیدی است که در آن فرد با وجود توانایی کافی برای صحبت کردن در بعضی شرایط نظیر موقعیت های اجتماعی خاص قادر به صحبت کردن نیست، این اختلال مرتبط با دوران کودکی است، اما اگر به موقع درمان نگردد می تواند تا بزرگسالی ادامه یابد.
حمیدی اضافه نمود: فرد مبتلا به لالی انتخابی در بعضی شرایط از صحبت کردن امتناع می نماید و قادر به صحبت کردن نیست به همین دلیل، انتظار برای صحبت کردن از آن ها در این شرایط می تواند واکنش وحشت زدگی را به همراه داشته باشد.
او اصلی ترین روش درمان لالی انتخابی را رفتار درمانی دانست و گفت: رفتار درمانی شامل قرار دادن تدریجی کودک در معرض وظایف گفتاری سخت در روابط حمایتی است، تمرین با قدم های آسان تر شروع می گردد و به تدریج سخت تر می گردد.
رئیس آموزش و مشارکت عمومی معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد ادامه داد: از بچه ها خواسته می گردد وظایفی را انجام دهند که با موفقیت روبرو خواهند شد، به این ترتیب موفقیت او مورد تشویق قرار میگیرد و با گذشت زمان، بچه ها می فهمند که اضطرابی که هنگام صحبت دارند بدون اینکه لازم باشد از صحبت کردن دوری نمایند، کاهش می یابد.
غ
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان