تست کرونای عضو شورای شهر کرج مثبت شد ، می گویند برو اگر حالت بدتر شد بیا!
به گزارش وبلاگ هانیما، یکی از اعضای شورای شهر کرج با اعلام تست مثبت کرونای خود از نبود امکانات مناسب برای مقابله با کرونا در البرز انتقاد کرد و گفت: اینکه می گویند برو اگر حالت بدتر شد بیا به معنی تکثیر نامحدود ویروس نیست؟
به گزارش وبلاگ هانیما به نقل از ایسنا، رحیم خستو نائب رئیس شورای شهر کرج در یادداشتی نوشته است: سلام بعد از حدود 4 روز تب و سرفه و قرنطینه نمودن خود در منزل، دیروز به اصرار یکی از دوستان حدود ساعت12 به بیمارستان امام علی (ع) کرج رفتم. انگار همه عجله داشتند چون آخر وقت اداری بود. آزمایش خون و رادیوگرافی که چهار ساعت بعد آماده شد مجددا حضور پزشک محترمی که صبح مرا ویزیت کرده بود رسیدم که او هم عجله داشت و در حال رفتن بود. نگاهی به برگه آزمایش و عکس کرد و گفت از این طریق قابل تشخیص نیست.
گفتم چکار کنم؟ جوابی نداد. رسیدم منزل تصاویر و آزمایش را به یکی از دوستان پزشک فرستادم، گفت ظاهرا تست خونت مثبت است ولی برای اطمینان بیشتر حتما همین الان به بیمارستان ... کرج برو و اسکن ریه بگیر چون یکی از مطمئن ترین راه ها برای شناسایی بیماری است.
حوالی ساعت 9 شب به مرکز فوق رفتم گفتند کسی نیست که برای رادیولوژی ویزیت کند مگر اینکه آزاد حساب کنید. بله لطف فرمودند مرقوم کرده و اسکن ریه انجام شد. نزدیکی منزل بودم که از بیمارستان فوق تماس دریافتد و گفتند آن نسخه ها کامل نیستند برگشتم، تصاویر کامل تری عنایت کردند. دوباره به دوست عزیز پزشک زحمت دادم و فایل ها را برایشان فرستادم گفتند سریع به بیمارستان مراجعه کن با دوستانی تماس گرفتم آیا بیمارستان امام علی کرج امکانات و یا دارو دارد که به آنجا مراجعه کنم. متاسفانه جواب منفی بود. لذا حوالی ساعت یک بامداد به بیمارستان امام خمینی تهران رفتم که در آن جدا از سایر قسمت ها مرکزی درمانی برای تشخیص و درمان کرونا ترتیب داده بودند. بدون اینکه بیماران پولی بپردازند تست می دریافتد، درحالی که برای تشخیص بیماری در کرج مبلغ زیادی خرج کردم تازه نتیجه را هم نمی گفتند. آیا مدیران استان قادر به فراهم کردن حداقل امکان برای تست و آن هم رایگان برای اقشار جامعه نیستند؟ آیا اگر حتی تشخیص داده گردد امکان درمان با حداقل امکانات وجود دارد.اینکه می گویند برو اگر حالت بدتر شد بیا به معنی تکثیر نامحدود ویروس نیست؟
دست شهردار درد نکند که منابع زیادی از شهرداری را به بیلبوردهای شهری برای پیغام رسانی در مورد این بیماری اختصاص داده و یا ضد عفونی شهر را به عهده گرفته است. در حالی که کماکان بیلبوردهای سایر ارگان ها تبلیغ آرایشگاه و رستوران می نمایند. آیا سایر نهادهای مربوطه و یا کلینیک ها حاضرند در این روزها کمی درآمد خود را کاهش دهند؟ اینکه شهرداری منابع خود که از جیب مردم است را به این امر اختصاص دهد خیلی خوب است. به شرطی که استانداری قدرت چانه زنی با دولت در دریافت منابع و امکانات برای شهر را داشته باشد. نیروی انتظامی در سنندج و تهران با ماشین های آب پاش در اقدامی ارزشمند وارد عمل شدند ولی شهرداری کرج با ماشین های اتش نشانی این کار را انجام داد.
حداقل انتظاری که از مدیران درجه اول استان و شهر می رود اختصاص چند کانکس خارج از فضای اورژانس بیمارستان امام علی (ع) است که به عنوان مرکز شناسایی و درمان کرونا اختصاص یابد تا بیماران عادی و بچه ها در معرض تهدید قرار نگیرند.
آقای شهردار تو می توانی این کار را هم انجام دهی پس لطفا دست به کار شو زیرا بحمدالله کانکس هم زیاد داریم، چون روز به روز عوارض ها را افزایش می دهیم و کماکان می توانیم هزینه های دیگر نهادها را از جیب شهفرایندان کرج بدهیم و در خلوت مورد تحسین قرار بگیریم. اما وقتی در حل مسائل و مسائل و حتی یک بارندگی ساده کل شهر زمین گیر می گردد پاسخی نداریم و همان ها از من و شما طلبکارند.
خلاصه بعد از برخورد بسیار محترمانه، صبورانه و فرشته گونه کادر پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) در تهران که دور از تصور من عقب مانده بود داروهایم را گرفتم، داروهایی که در بسیاری داروخانه های شبانه روزی تهران موجود بودند و آدرس آن ها هم در بیمارستان اعلام شده بود. داروهایی که باید مسئولین بهداشت استان جواب دهند که آیا در بیمارستان مربوطه هست یا خیر؟ بعد از دریافت داروها هم برای قرنطینه شدن به خانه برگشتم. البته جا دارد و انتظار می رود شهرداری کرج داروخانه ای را نیز احداث و تجهیز کند، چه اشکال دارد؟
وقتی هلال احمر در چهارراه طالقانی به نیت دارو خانه ساخت وساز غیر مجاز می نماید و آن را تبدیل به بوتیک می نماید، شهرداری هم یکی از طبقات خود را تبدیل به داروخانه نماید. حتما در روزهای بحرانی کارآمدتر است. در فکر همین چیزها بودم که ساعت 5صبح امروز دوشنبه به کرج رسیدم. باران رحمت الهی که بر شهر بی دریغ باریده بود و در حالی که خیلی ها به خواب شیرین رفته بودند و احتمالا دوستان شهرداری به فکر ماموریت های خارج از وظیفه و یاخسته از فعالیت در حوزه های دیگربودند، نیمی از شهر را آب گرفته بود.
اما عیب می جمله بگفتی هنرش نیز بگو. کرونا جدی ترین پیغام هستی در این روزها بود. کرونا حقوق شهفرایندی را به ما آموزش داد. فهمیدیم که این ویروس باهوش فرقی میان مسئولین و مردم قائل نیست. مذهبی یا غیر مذهبی نمی شناسد. ژن را از لحاظ کیفیت تشخیص نمی دهد. فمینیست یا مردسالار نیست. اتفاقا با بچه ها و جوانان مهربان تر است و کار زیادی با آنها ندارد و اجازه می دهد آنان از تعطیلی مدرسه ها لذت هم ببرند. رعایت حال شهفرایندانی را که امکان خرید شب عید را نداشتند می نماید تا خجالت زده میهمان و خانواده نباشند و یا آن هایی که امکان سفر نداشتند. شاید این اولین عیدی است همه اعم از فقیر و غنی در خانه خود هستند. شهرستانی های مقیم مرکز نیز برای اینکه خرج عیدشان کم گردد و تازه عیدی هم بگیرند به سراغ والدین مسن شان نمی فرایند و خرج مضاعفی بر آن ها تحمیل نمی نمایند. این ویروس نشان داد دنیا چقدر کوچک شده و ما انسان ها و شهفرایندان چقدر به هم محتاجیم. به ما آموخت اگر به فکر هم نباشیم همه در معرض تهدیدیم و هیچکس برنده نیست. طی چند سال اخیر صور اسرافیل بارها در مورد فقر، فاصله دارا و ندار، فاصله گفتار و کردار و تهدید ریا به گوش ما دمید و ما عاجز از شنیدن بودیم تا اینکه آواز عنصری نادیدنی و ریز به صدا در آمد، شاید بیدار شویم.
کرونا هم یک بیماری ویروسی مثل سایر بیماری ویروسی دیگر است و ان شاالله به زودی دامن خود را جمع می نماید. واقعا این بیماری تهدید نماینده تر از سایر ویروس های قبلی نیست. اینکه مردم ایران با طنازی خود آن را به سخره دریافتد نشان از هوش تاریخی آن هاست که گر نکوبیم شیشه غم را به سنگ هفت رنگش می گردد هفتاد رنگ.
کرونا چیز دیگری را هم به ما یادآوری کرد که از فرشته های زندگی مان غافل نباشیم که چگونه خطر ابتلا را می پذیرند و در کنارت می مانند(آنگونه که همسرم ثریا کنارم ماند) و پرستاران و پزشکانی که بیش از 15 ساعت عاشقانه در کنار بیماران مانده اند. کرونا در این روزهای سرد زمستانی عیاری برای سنجش مرد از نامرد بود.
این نوشته برای تشویش اذهان خصوصی بود نه عمومی چرا که به ما می آموزد شهر مقاوم و پایدار شهری است که مردم به هم امید بسته اند. ضعف جسمی می تواند آسیب بیشتری به بیماران بزند. به فکر کسانی باشیم که مواد مغذی کمتری برای مصرف در دسترس دارند. نگران نباشیم خدای مهربانی داریم که هوای همه ما را دارد.
یارب خود بلا بگردان
منبع: همشهری آنلاین