درمان موثر خانگی جوش سر سیاه

به گزارش وبلاگ هانیما، جوش های سر سیاه نوعی آکنه هستند که به علت مسدود شدن منافذ روی پوست شما ایجاد می شوند.

درمان موثر خانگی جوش سر سیاه

جوش های سر سیاه معمولاً روی بینی ظاهر می شوند. این جوش ها به عنوان کومدون های باز شناخته و زمانی ایجاد می شوند که منافذ مسدود شده به سطح پوست فشار می آورند و با هوا تماس پیدا می نمایند.

از بین بردن جوش های سر سیاه سخت است؛ اما شما می توانید با یاری بعضی درمان های خانگی ساده، نکات و ترفند های پیشگیرانه و درمان های پوستی آن را کنترل کنید.

هفته ای دو بار لایه برداری کنید

اگرچه لایه برداری برای پوست شما زیاد خوب نیست؛ اما می تواند به از بین بردن جوش های سر سیاه یاری کند. از لایه بردار های شیمیایی ملایم حاوی اسید های آلفا و بتا هیدروکسی (AHA و BHA) بهره ببرید. اسید های بتا و بتا هیدروکسی مانند اسید سالیسیلیک، اسید گلیکولیک و اسید لاکتیک معمولاً در درمان آکنه استفاده می شوند. این اسید ها لایه ای از پوست شما را از بین می برند که ممکن است پوست شما را مستعد آسیب اشعه ماوراء بنفش کند.

پس از استفاده از لایه بردار و هنگام بیرون رفتن، از یک ضد آفتاب بدون روغن بهره ببرید. اگر پوست نرمال تا خشک دارید هفته ای دو بار و اگر پوست چرب دارید هفته ای سه بار با این اسید ها لایه برداری کنید.

از نوار های برطرف جوش سر سیاه بهره ببرید

این یک روش عالی برای از بین بردن جوش های سر سیاه، نوار های برطرف جوش است. زباله ها و کثیفی های موجود در منافذ مسدود شده به نوار ها می چسبند که بیرون کشیدن آن ها را آسان تر می نماید. برای نتیجه بهتر، صورت خود را از قبل از این روش بخار دهید تا منافذ باز شوند.

نوار های برطرف جوش سر سیاه

یک نوار از بین برنده جوش سرسیاه بردارید و آن را روی بینی کمی مرطوب بچسبانید. مطمئن شوید که بیشتر جوش های سر سیاه را می پوشاند. به مدت 10 تا 15 دقیقه اجازه دهید تا خشک گردد. نوار را به آرامی از یک طرف جدا کنید. هفته ای یک بار می توانید از نوار های برطرف جوش سر سیاه بهره ببرید.

صورت خود را دو بار در روز بشویید تا منافذ کثیف پاک شوند

شستن منظم صورت یاری زیادی به جلوگیری از تجمع کثیفی و چربی در منافذ شما می نماید. در عین حال، صورت خود را بیش از حد تمیز نکنید؛ زیرا ممکن است چربی طبیعی پوست را از بین ببرید. اگر اغلب ورزش می کنید، حتماً بلافاصله پس از آن صورت خود را بشویید تا از انسداد منافذ عرق جلوگیری کنید. یک پاک نماینده ملایم صورت را از داروخانه بخرید و دو بار در روز از آن بهره ببرید.

ماسک زغال

زغال چوب فعال توانایی جذب طیف وسیعی از مواد را دارد. بنابراین، ممکن است به جذب کثیفی و آلودگی های مسدود نماینده منافذ یاری کند و در نتیجه حذف جوش های سر سیاه را آسان تر کند. با این حال، هیچ مدرک علمی مبنی بر این که استفاده موضعی زغال فعال دارای فواید پوستی باشد وجود ندارد.

1/2 قاشق چایخوری زغال چوب فعال

1 قاشق غذاخوری ژلاتین بدون طعم

2 قاشق غذاخوری آب

آب و ژلاتین را مخلوط نموده و مخلوط را به مدت 10 تا 15 ثانیه حرارت دهید. وقتی خمیر ژلاتین غلیظ شد، زغال فعال را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. این خمیر را روی بینی خود بمالید و اجازه دهید تا خشک گردد. ماسک زغال را پس از خشک شدن از بینی خود جدا نموده و صورت خود را کاملا بشویید. این ماسک را 1 تا 2 بار در هفته بهره ببرید.

ماسک خاک رس

از زمان های قدیم انواع مختلفی از ماسک های خاک رس برای التیام عفونت های پوستی استفاده می گردد؛ زیرا دارای خواص ضد باکتریایی هستند. خاک رس کثیفی و چربی را از منافذ مسدود شده پاک می نماید. خاک رس با جذب ناخالصی ها از پوست، به پاکسازی و شادابی سطح پوست یاری می نماید و در نتیجه ظاهر جوش های سر سیاه را کاهش می دهد.

خاک رس بنتونیت به طور گسترده ای به عنوان یک عامل سم زدایی استفاده می گردد. ظرفیت جذب سمی و خواص باکتریایی بالایی دارد. بنابراین، این ماده ای قوی است که می تواند در درمان آکنه و جوش های سرسیاه استفاده گردد. شما می توانید ماسک های خاک رس برای جوش های سرسیاه را از فروشگاه های آنلاین و حضوری بخرید.

ماسک ژلاتین و شیر

ژلاتین یک چسب زیستی است که برای بستن زخم های پوستی موثر است. بافت چسب مانند منحصر به فرد آن ممکن است در از بین بردن جوش های سرسیاه مفید باشد. افزودن شیر به ژلاتین به متعادل کردن PH پوست یاری می نماید و فراوری بیش از حد چربی را کنترل می نماید.

1 قاشق غذاخوری ژلاتین بدون طعم

2 قاشق غذاخوری شیر

ژلاتین را با شیر مخلوط نموده و به مدت 10 تا 15 ثانیه در مایکروویو یا قابلمه حرارت دهید. به خاطر داشته باشید که به جوش نیاید. این مخلوط را روی بینی خود بمالید. اجازه دهید ماسک به مدت 30 تا 40 دقیقه روی صورت خشک گردد. ماسک را به آرامی از لبه های آن جدا کنید.

لیمو و عسل

ترکیب عسل و لیمو قرن ها است که برای درمان انواع مسائل پوستی مورد استفاده قرار می گیرد. در حالی که ویتامین C موجود در لیمو به سفت شدن منافذ پوست یاری می نماید. عسل به عنوان یک عامل ضد باکتری عمل می نماید که پتانسیل مبارزه با باکتری های مولد آکنه و جوش سر سیاه را دارد.

توجه: اگر پوست خشک یا حساسی دارید از این روش اجتناب کنید؛ زیرا می تواند خشکی را تشدید کند و باعث قرمزی و سوزش گردد.

1/2 لیمو

1/2 قاشق چایخوری عسل

آب نصف لیمو را بگیرید و عسل را به آن اضافه کنید. این مخلوط را روی بینی خود بمالید. بعلاوه می توانید آن را به کل صورت بمالید. بگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند و با آب ولرم بشویید.

جوش شیرین و لیمو

جوش شیرین می تواند به عنوان یک لایه بردار فیزیکی برای پاک کردن پوست و باز کردن منافذی که باعث ایجاد جوش های سرسیاه می شوند، استفاده گردد. افزودن آب لیمو به این مخلوط می تواند به سفت شدن منافذ پوست و جلوگیری از تشکیل جوش های سرسیاه یاری کند.

توجه: در حالی که جوش شیرین به طور کلی مضر نیست، اگر بیش از حد استفاده گردد می تواند پوست را تحریک کند. بنابراین، قبل از استفاده از آن بر روی صورت خود یک پچ تست انجام دهید. اگر پوست خشک یا حساسی دارید از این درمان اجتناب کنید.

1 قاشق غذاخوری جوش شیرین

1/4 - 1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو

یک قاشق غذاخوری جوش شیرین را با اندازه کافی آب لیمو مخلوط کنید تا خمیر غلیظی به دست آید. این ماسک را روی بینی خود بمالید و بگذارید خشک گردد. بعلاوه می توانید این خمیر را به کل صورت بمالید. صورت خود را کاملا بشویید. این کار را یک بار در هفته انجام دهید.

چسب استیک

این چسب به روشی شبیه نوار های حذف جوش سرسیاه عمل می نماید. به تمام کثیفی ها و زباله های داخل منافذ می چسبد و آن ها را بیرون می کشد. با این حال، باید مطمئن شوید که از چسب غیر سمی استفاده می کنید؛ زیرا بعضی از مواد تشکیل دهنده چسب می توانند باعث واکنش آلرژیک شوند.

یک چسب غیر سمی

صورت خود را با آب گرم بشویید و سپس کمی چسب غیر سمی به بینی خود بزنید. بگذارید کاملا خشک گردد. چسب را از روی بینی خود جدا کنید و ببینید که جوش های سرسیاه شما همراه با چسب بیرون کشیده شده است.

وبلاگ هانیما علمی پزشکی کلینیک

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "درمان موثر خانگی جوش سر سیاه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درمان موثر خانگی جوش سر سیاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید