راهکارهایی برای برطرف تلخی خورشت قیمه

به گزارش وبلاگ هانیما، شاید برای شما هم پیش آمده که خورشت قیمه ای که پخته اید طعم تلخ به خود گرفته باشد. در این مطلب به شما می گوییم چه کار کنید تا تلخی خورشت قیمه شما از بین برود.

راهکارهایی برای برطرف تلخی خورشت قیمه

خورشت قیمه یکی از خورشت های محبوب ایرانی است. بیشترین مسئله ای که آشپزهای تازه کار با آن دارند تلخ شدن قیمه است. در این مطلب به مسائلی مثل علت تلخ شدن و راه چارههایی برای برطرف تلخی خورشت قیمه می پردازیم. در ادامه با وبلاگ هانیما همراه باشید.

تلخ شدن خورشت قیمه با لیموعمانی

مهم ترین علت تلخ شدن خورشت قیمه لیموعمانی است. لیموعمانی طعم بسیار خوبی به خورشت قیمه می دهد و نمی گردد از خیر آن گذشت. استفاده از لیموعمانی در خورشت قیمه مثل چاقوی دو لبه است. اگر درست استفاده گردد خورشت را خیلی خوشمزه می نماید و اگر اشتباه کنید طعم خورشت را تلخ و غیر قابل مصرف می نماید.

علت تلخ شدن خورشت قیمه

اگر بیش از حد لیموعمانی در خورشت قیمه بماند باعث تلخی خورشت می گردد. هر چقدر زودتر داخل خورشت بریزید تلخی بیشتری داخل مزه خورشت ایجاد می نماید. چندین راه چاره وجود دارد که شما خورشت قیمه تان را با لیموعمانی بپزید ولی خورشت شما تلخ نگردد. این راه چارهها را با هم ببینیم.

استفاده از پودر لیموعمانی

اگر در تهیه خورشت خود از میزان کمی لیموعمانی پودرشده بهره ببرید خورشت شما کمی طعم ترشی لیموعمانی را به خود می گیرد ولی خوب این روش نقص هایی هم دارد. اول اینکه لیموعمانی طعم بهتری نسبت به پودر لیموعمانی دارد و دوم اینکه پودر لیموعمانی رنگ خورشت را تیره می نماید.

استفاده از لیموعمانی خیسانده شده

لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید. سپس در آب ولرم قرار دهید تا تلخی شان گرفته گردد، سپس داخل خورشت بیندازید. این راه چاره یک نقص بزرگ دارد و آن هم این است که آب علاوه بر تلخی لیموعمانی، ترشی آن را هم می گیرد.

استفاده از لیموعمانی نصف شده

راه چاره بعدی استفاده از لیموعمانی نصف شده است. لیموعمانی ها را از وسط نصف کنید. سپس هسته های آن را خارج کنید. در 20 دقیقه پایانی پخت خورشت به قابلمه اضافه کنید. با این روش لیموعمانی طعم بسیار خوبی به خورشت شما می دهد.

لیموعمانی نریزید

راه چاره آخر این است که از لیموعمانی استفاده نکنید. البته حیف است طعم به این خوبی را از دست بدهید. می توانید آبغوره یا تمبرهندی را جایگزین لیموعمانی کنید. البته باز هم می گویم که هیچ چیزی نمی تواند جایگزین طعم لیموعمانی در خورشت قیمه باشد.

راه چارههایی برای برطرف تلخی خورشت قیمه

استفاده از سیب زمینی

اگر متوجه طعم تلخی خورشت شدید، خیلی سریع یک سیب زمینی درشت را پوست بگیرید و داخل خورشت بیندازید. پس از اینکه خورشت آماده شد سیب زمینی را از خورشت خارج کنید و دور بیندازید. اگر تلخی خورشت شما خیلی زیاد نباشد با این روش می توانید مشکل را حل کنید. اگر به دستور غذاهای ایرانی علاقه دارید، ملا قورمه خورشت اصیل مازندرانی را بخوانید.

استفاده از زعفران و شکر

اگر خورشت قیمه شما خیلی تلخ شد و امکان گرفتن تلخی آن با سیب زمینی وجود نداشت، میزانی زعفران را بسابید و با کمی آب جوش دم کنید. سپس به نسبت زعفران کمی شکر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کمی حل گردد. مخلوط زعفران و شکر را به قابلمه خورشت اضافه کنید. این راه چاره علاوه بر اینکه تا حد زیادی تلخی خورشت قیمه را می گیرد، باعث می گردد خورشت شما عطر زعفران بیشتری نیز بگیرد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دستور غذاهای ایرانی علاقه دارید سوفله بادمجان، یک شام خوشمزه و دلپذیر را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "راهکارهایی برای برطرف تلخی خورشت قیمه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهکارهایی برای برطرف تلخی خورشت قیمه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید