روش صحیح مصرف یک دانه پرخاصیت

به گزارش وبلاگ هانیما، در حالی که دانه کتان یا همان تخم کتان، منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3، آنتی اکسیدان، پروتئین و فیبر خوراکی است و گنجاندن آن در رژیم غذایی، به کنترل و مهارت بسیاری از بیماری ها یاری می نماید اما برای بهره مند شدن از فوائد آن باید این دانه مغذی را به روش صحیح مصرف کنید.

روش صحیح مصرف یک دانه پرخاصیت

به گزارش وبلاگ هانیما، تخم کتان می تواند برترین دوست شما در برنامه کاهش وزن تان باشد و در عین حال به مهار بسیاری از بیماری ها از فشارخون و دیابت گرفته تا کلسترول بالا یاری کند.

این بذر مغذی و پرخاصیت، مملو از فیبر خوراکی محلول در آب است و می توانید با مصرف آن، از گرسنگی و دل ضعفه های بین وعده های غذای اصلی جلوگیری کنید. متخصصان تغذیه بعلاوه مصرف دانه کتان را به افرادی که از یبوست رنج می برند، توصیه می نمایند.

به نوشته روزنامه ایندیا تایمز، دکتر دیکشا بهاوسار متخصص تغذیه در این باره می گوید: در حالی که خواص این دانه گیاهی خوشمزه، ترد و آجیلی، ستودنی است اما روش صحیح خوردن تخم کتان در اثرگذاری مطلوب آن بر بدن نقش دارد.

به گفته بهاوسار، این دانه به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری می نماید، خواص ضدپیری دارد و برای پوست و مو نیز مفید است.

تخم کتان بعلاوه منبع گروهی از ریزمغذی ها موسوم به لیگنان هاست که آنتی اکسیدانی قوی است و در عین حال خواص استروژنی دارد. این آنتی اکسیدان بعلاوه برای پیشگیری از بعضی انواع سرطان از جمله سرطان پستان و پروستات مفید است.

تخم کتان علاوه بر اینها به بهبود عملکرد مغز به ویژه در بچه ها مبتلا به اوتیسم و اختلال نقص توجه - بیش فعالی یاری نموده و برای کنترل علائم افسردگی سودمند است.

با این حال دکتر بهاوسار تاکید دارد تمام این خواص را زمانی می توانید از مصرف تخم کتان بدست آورید که دانه آسیاب شده آن را مصرف کنید چون اگر دانه های کتان را به طور کامل و با پوست بخورید، احتمالا بدون آنکه ترکیبات مقوی آن به وسیله روده جذب شوند، این دانه ها همانطور با پوست از بدن دفع می شوند.

بنابراین پودر تخم کتان یا همان دانه های آسیاب شده را مصرف کنید زیرا در واقع روده نمی تواند پوسته بیرونی و سخت این دانه ها را تجزیه و هضم کند.

بنابراین دانه های آسیب شده کتان را می توانید به سس های سالم و خانگی، ماست و اسموتی، غلات یا سایر مواد خوراکی در رژیم غذایی خود اضافه کنید تا از حداکثر فواید آن برای سلامتی بهره مند شوید و تمام مواد مغذی آن جذب بدن تان گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "روش صحیح مصرف یک دانه پرخاصیت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش صحیح مصرف یک دانه پرخاصیت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید