روش تهیه نان قیفی با خمیر جادویی
به گزارش وبلاگ هانیما، نان ها جزء وعده های غذایی خوشمزه و پر انرژی به شمار می فرایند و درست کردن آن ها در خانه و کنار افراد خانواده حس و حال خوبی را برای آدم رقم می زند. نان قیفی یکی از نان های شیک و کاربردی است که آن را به شما یاد می دهیم.
نان قیفی یکی از نان های بسیار پرکاربرد است و برای سرو حلوا و پیتزا و صبحانه گزینه خوبی به شمار می رود. برای تهیه این نان یک خمیر جادویی به شما یاد خواهیم داد که بافت بسیار نرم و پنبه ای دارد. باید همه مواد را مقدار گیری کنید تا به نتیجه مطلوب برسید. برای تهیه این نان از خمیر مایه استفاده شده است. می توانید از خمیرمایه فوری بهره ببرید تا دیگر احتیاجی به عمل آوری نداشته باشید و به راحتی با مواد خشک ترکیب گردد. با وبلاگ هانیما همراه باشید تا طرز تهیه نان قیفی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای طرز تهیه نان قیفی
- آرد 250 گرم
- مخمر 5 گرم
- شکر 20 گرم
- نمک 4 گرم
- کره 30 گرم
- شیر 100 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه نان قیفی
مرحله اول
برای تهیه این نان ابتدا باید مواد خشک را باهم ترکیب کنید. اگر خمیر شما از نوع فوری نیست باید خمیرمایه را به همراه 1 قاشق غذاخوری شکر و شیر داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید. 10 دقیقه روی کاسه را بپوشانید و صبر کنید تا عمل بیاید.
مرحله دوم
به مواد ترکیب شده فوق تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. کم کم شیر (یا خمیرمایه عمل آمده) را اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر جمع گردد. سپس خمیر را 10 الی 15 دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز دهید. در حین ورز دادن کره را اضافه کنید تا به خورد خمیر برود و نرم و لطیف گردد.
مرحله سوم
در ادامه خمیر را داخل یک کاسه قرار دهید تا 15 دقیقه در جای گرم استراحت کند. سپس خمیر را به چانه های 60 گرمی تقسیم کنید و روی چانه ها را بپوشانید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید. حالا باید خمیر را به صورت طنابی رول کنید.
مرحله چهارم
برای تهیه این نان باید قالب نان قیفی را از لوازم قنادی تهیه کنید. طناب های رول شده را دور تا دور قالب بچینید و داخل سینی فر قرار دهید تا 40 دقیقه دیگر مجدد استراحت کند. سپس روی نان را با زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید و 20 دقیقه در دمای 180 قرار دهید تا نان ها بپزند. سپس نان را به راحتی از قالب جدا کنید. این نان را می توانید کنار عدسی با گوشت تکه ای و سبزیجات را بهره ببرید.
نکات کلیدی در طرز تهیه نان قیفی
- اگر قالب قیف نداشتید می توانید فویل آلومینیم را مدل قیف درست کنید و خمیر را دور فویل بپیچید.
- اگر احتیاج بود آرد بیشتری اضافه کنید تا خمیر جمع گردد.
- اگر خمیر خیلی سفت شد می توانید کمی بیشتر شیر اضافه کنید.
- شما می توانید داخل این نان را با پنیر و سبزی پر کنید و یک نان صبحانه فوق العاده داشته باشید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی گراتن پاستا با مرغ، غذای لذیذ و دوست داشتنی را بخوانید.
منبع: پیام دلتا