نیمرو با سس ریحان

به گزارش وبلاگ هانیما، این نیمروی شیک و خوشگل، بسیار خوشمزه است و می توانید وقتی مهمان عزیزی دارید برای او تهیه و با یک لیوان آب پرتقال، نوش جان کنید.

نیمرو با سس ریحان
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 3 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
  • یک پیمانه شیر
  • روغن
  • 4 عدد تخم مرغ
  • ¼ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • ریحان تازه
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید.

2- برای تهیه سس، در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد، ¼ قاشق چایخوری نمک و 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید. شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشد و غلیظ گردد. از روی حرارت بردارید و ریحان های تازه را اضافه کنید.

3- کف ظرف های گرد سفالی را با روغن چرب کنید. دو قاشق غذاخوری از سس را داخل هر کدام بریزید. در مرکز هر کدام، یک عدد تخم مرغ بشکنید. نمک و فلفل سیاه بپاشید. بقیه سس را دوباره روی تخم مرغ بریزید.

4- آنها را به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغ ها سفت شوند. روی آنها پنیر بپاشید و در فر خاموش بگذارید تا پنیرها آب شوند. سپس با ریحان تازه تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 216
  • چربی: 16 گرم
  • کلسترول: 245 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 6 گرم
  • پروتئین: 10 گرم
  • سدیم: 419 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "نیمرو با سس ریحان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نیمرو با سس ریحان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید