نیمرو با سس ریحان
به گزارش وبلاگ هانیما، این نیمروی شیک و خوشگل، بسیار خوشمزه است و می توانید وقتی مهمان عزیزی دارید برای او تهیه و با یک لیوان آب پرتقال، نوش جان کنید.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 3 قاشق غذاخوری کره
- دو قاشق غذاخوری آرد کامل
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 3 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
- یک پیمانه شیر
- روغن
- 4 عدد تخم مرغ
- ¼ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- ریحان تازه
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
2- برای تهیه سس، در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد، ¼ قاشق چایخوری نمک و 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید. شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشد و غلیظ گردد. از روی حرارت بردارید و ریحان های تازه را اضافه کنید.
3- کف ظرف های گرد سفالی را با روغن چرب کنید. دو قاشق غذاخوری از سس را داخل هر کدام بریزید. در مرکز هر کدام، یک عدد تخم مرغ بشکنید. نمک و فلفل سیاه بپاشید. بقیه سس را دوباره روی تخم مرغ بریزید.
4- آنها را به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغ ها سفت شوند. روی آنها پنیر بپاشید و در فر خاموش بگذارید تا پنیرها آب شوند. سپس با ریحان تازه تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 216
- چربی: 16 گرم
- کلسترول: 245 میلی گرم
- کربوهیدرات: 6 گرم
- پروتئین: 10 گرم
- سدیم: 419 میلی گرم